______________________________________ Mechelininkatu 23, 00100 Helsinki | | | | (+358) 044-3519350

info@revida.fi

Suunnittelu

TILASUUNNITTELU

 

 

Jokainen koti ja työpiste on yhtä yksilöllinen kuin sen käyttäjäkin.

ReVida Design tarjoaa kalusteiden lisäksi tilasuunnittelua, palvelu räätälöidään aina asiakkaan mukaiseksi ja suunnittelemme yhdessä tarvittavat muutokset. Pintamateriaalien päivityksellä tiloihin saadaan uutta tunnelmaa, mutta joskus tilaan on tarpeen tuoda täysin uusia piirteitä; huoneiden jakaminen eri käyttötarkoituksiin tai lisätilan kehittäminen. Näissä tilanteissa on parasta  tehdä suunnitelmat yhdessä suunnittelijan kanssa sekä kartoittaa tavoitteet ja mahdollisuudet.

 

Sisustus, suunnittelu

 

Suunnittelemme tilojen muutokset mahdollisimman paljon vanhaa käyttäen, jotta rahaa tai luontoa ei tarvitse turhan takia kuluttaa, monista olemassa olevista tavaroista saadaan kehitettyä jotain aivan uutta. Pintamateriaali- ja sisustustoteutukset suoraan meiltä, et tarvitse erikseen remonttiryhmää, kilpailutamme remonttinne myös tilanteen vaatiessa.

 

Jos olet etsimässä jotain erityistä tai et ole aivan varma mikä tavara tai kaluste sopisi juuri tarpeisiisi, teemme etsintätyön puolestasi. Ota rohkeasti yhteyttä, tehdään tilastasi parasta juuri sinulle.